Notícies

Inscripcions obertes per a la Berlinale Talents 2017

berlinale 2017

Aquesta és una iniciativa que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Berlinale Talents és un esdeveniment amb un programa extens de masterclasses i debats amb els millors experts. També ofereix diversos Project Labs a través dels quals els assistents poden desenvolupar i presentar els seus propis projectes. Berlinale Talents també compta amb programes Studio i tallers per a grups específics de professionals del cinema. 

Com que es tracta d’una iniciativa del Festival Internacional de Cinema de Berlín, tot l’esdeveniment està completament relacionat amb els programes de les seccions del festival i de l’European Film Market. Berlinale Talent se celebrarà de l’11 al 16 de febrer de 2017. La data límit per a inscriure-s’hi és l’1 de setembre de 2016.

Pel què fa a la convenció de la Berlinale Talents, hi haurà aproximadament 35 sessions centrades en temes d’actualitat i sota diversos formats: les sessions de gran format són on els experts de reputació internacional expliquen les interioritats de les seves feines; els tallers són perquè cineastes experimentats i l’audiència puguin establir un diàleg. 

Pel que fa als Project Labs, els participants escollits tindran l’oportunitat d’avançar amb la seva feina i presentar els seus nous projectes de ficció, documental o curtmetratges. Doc Station, Script Station i Short Film Station ofereixen desenvolupament del concepte, de l’estructura de la història i idees creatives per tal de millorar el projecte.

Els programes Studio són específics per a grups de professionals audiovisuals, com ara actors, directors, distribuïdors, muntadors, dissenyadors de producció, agents de vendes, compositors de bandes sonores i dissenyadors de so. En aquests tallers podran compartir les seves idees, participar en diversos programes i excursions, i debatre i millorar l’estètica i la mecànica de les seves feines sota la tutela de mentors i experts de renom.

Podeu inscriure-us a aquest esdeveniment seguint aquest enllaç

Més informació a www.berlinale-talents.de

Font: Europa Creativa Media - Desk Media Catalunya

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat