Notícies

“Framed” entra en fase de postproducció

framed

El rodatge de Framed, l'òpera prima del debutant de l'ESCAC Marc Martínez Jordán, guanyador dels premis Paul Naschy-Brigadoon i Cine365 de la passada edició del Festival de Sitges, va finalitzar el passat 12 de juny. 

El teaser-tràiler promocional i el primer pòster oficial del projecte es van presentar al Coming Soon de la passada edició del Festival de Sitges. Es tracte d’un producció 100% independent, de baix pressupost, produïda íntegrament amb capital privat i rodada durant tres setmanes i mitja a Sant Cugat del Vallès. Al capdavant del projecte i de la producció hi ha Marc Carreté, responsable del nou segell de terror, Creatures of the Dark, sota el qual s’està produint la pel·lícula. El repartiment del film està encapçalat per Joe Manjón (El Internado, Risen), Àlex Maruny (Promoción Fantasma, Polseres Vermelles) i Clàudia Pons (Elisa K, Asmodexia), i compta amb presències tan destacades com les de Júlia Molins (Cites, Seis hermanas), Enric Auquer (Cites, Ebre, del bressol a la batalla), Biel Montoro (L'Altra Frontera), Daniel Horvath (Buscando el Norte) i José García (Aida), així com el debut cinematogràfic de l’actriu Lídia Casanova i la col·laboració especial de Pep Sais (Rec 2, Los últimos días) i Mercè Montalà (El Príncipe).

El guió està escrit a quatre mans, pel mateix Martínez Jordán al costat de Jaume Cuspinera (Any de Gràcia), tutor de guió dels projectes de fi de carrera de l'ESCAC, d'on també procedeix el debutant Yuse Riera, director de fotografia del film, juntament al gruix de l'equip tècnic i artístic. La banda sonora original de la pel·lícula anirà a càrrec del compositor Jordi Dalmau (Asmodexia, Filosofia a la Presó).

Segons declara el productor, "la pel·lícula està basada en una idea original del propi Martínez Jordán, que amb el seu particular ull crític, s'endinsa en la temàtica de les xarxes socials per aprofundir en la seva cara més fosca, mostrant-nos de forma explícita, fins on podria arribar algú disposat a disparar les seves quotes de popularitat i reputació, mal enteses."

Sinopsi

Framed és la xarxa social del moment. Permet emetre vídeos en streaming des de qualsevol dispositiu mòbil. Milers d'usuaris de tot el món s'han llançat a una esbojarrada carrera per aconseguir el màxim nombre de viewers i, amb això, la màxima notorietat. No hi ha normes ni censura i els continguts emesos es tornen cada vegada més violents i controvertits. Álex (Joe Manjón) es prepara per anar-se'n a Berlín a començar una nova etapa. La seva germana Claudia (Clàudia Pons) s'apunta a la festa de comiat que li han muntat els seus amics. Durant la festa, que se celebra a la casa d'una de les amigues de l'Álex, el grup és salvatgement atacat per tres individus, capitanejats per un psicòpata (Àlex Maruny) que pretén aconseguir la màxima audiència sotmetent-los a jocs i tortures cada vegada més espasmòdiques.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat