Notícies

les coses grans

El II Festival Internacional de webseries FIDEWÀ va tenir lloc de l'11 al 15 de maig a l'Alfàs del Pi (Alacant). Una edició molt especial, que enguany va premiar a la webserie Les coses grans, de Roger Coma.

El primer premi de la II edició del Festival Internacional de webseries FIDEWUÀ ha estat per Les Coses Grans, llançada inicialment el 2013 i protagonitzada, escrita, dirigida i produïda per l’actor Roger Coma.

Es va estrenar el 19 de juny de 2013 amb el suport de diferents espònsors i d'una campanya de micromecenatge. El primer episodi, d'una duració d'aproximadament 10 minuts, va aconseguir més de 330.000 visualitzacions a Youtube i posteriorment es van emetre els capítols de la primera temporada pel Canal 33.

El 16 de desembre de 2015es va començar a emetre una segona temporada de 10 episodis, de 10 minuts cadascun, centrada en el tema de la paternitat.

A Les Coses Grans, Pep Ambrós, Margalida Grimalt, Mar Ulldemolins, David Verdaguer i el mateix Roger Coma són una parella, dos productors audiovisuals i una terapeuta gens convencional que interpreten ‘coses petites de la vida i històries molt quotidianes, filtrades per una òptica irònica, neuròtica i absurda’. El format és curt i àgil, amb una durada de menys de deu minuts articulada al voltant d’una anècdota senzilla. Posant el focus en lo relacional i conductual entre els personatges més que en accidents molt vistosos, càncers agressius o màfies russes.

FIDEWÀ, és una iniciativa que neix del abric del Festival de Cinema de L’Alfàs del Pi, i té com objectiu realitzar un esdeveniment a nivell nacional dedicat a la ficció per a internet. Amb premis, mercat, projeccions i taules rodones que faciliten la reflexió sobre aquesta nova forma de producció audiovisual.

Tràiler Les coses grans

Podeu veure tots els capítols i moltes coses més aquí.

banner inscripcionsgaudi2020 webacc

@academiacinecat