Notícies

Galacticat, II Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent

galacticatlogo

Torna el Galacticat, la Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent destinada al cinèfils, amants de la ciencia-ficció, del fantàstic i del cinema i la cultura en general, a Tàrrega els propers 23, 24 i 25 d’octubre de 2015.

 La Mostra segueix amb la voluntat d’apropar a l’espectador de les terres de Lleida el passat, el present i el futur del millor cinema fantàstic. Per aquest motiu, recupera clàssics del gènere per poder tornar a gaudir-los a la gran pantalla, presenta pel·lícules recents i dóna espai a les futures generacions de directors amb projeccions de llargmetratges i curtmetratges fantàstics de directors novells d’escoles de cinema del país, ESCAC i BANDE A PART. També es dedica la sessió de diumenge al migdia al públic familiar per a que els pares puguin apropar als seus fills la seva passió pel gènere fantàstic, mostrant-los l’origen d’una de les series d’animació nipona que ha marcat a tota una generació i que la mostra vol recuperar per a ells, per als més petits de la família.

Enguany la Mostra també vol retre el seu merescut homenatge a uns elements molt importants en el món del cinema, com sÓn els dobladors, i dedica una de les sessions de la Mostra a ells, als actors que amb les seves veus aporten la seva personalitat a actors com Morgan Freeman, Angelina Jolie o Johnny Deep.

Galacticat rep el suport i col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català, així com del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, col·laborador artístic de la Mostra, i principalment de l’Excm. Ajuntament de Tàrrega.

+ informació: http://www.galacticat.cat/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat