Notícies

Convocatòria Catalan Films & TV catàleg 2016

catalanfilmsconvocatoria2016

Catalan Films & TV obre la convocatòria per a la nova edició del seu catàleg anual en format digital. El catàleg recull la producció audiovisual catalana més recent, tant l'acabada (qualificada o en postproducció) com la no acabada (en pre-producció o rodatge) i és un instrument essencial per a la promoció als mercats, mostres i festivals internacionals.

Indicacions sobre la convocatòria:

• Consulta les BASES DE LA CONVOCATÒRIA
• Data límit per introduir o actualitzar les dades al web www.catalanfilmsdb.cat: 30 d'octubre de 2015
• Contacte: Queralt Pons (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) / Patricia Bonet (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), Tel. 93 552 49 40

IMPORTANT:
Heu d'enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i indicar les produccions que voleu que entrin al catàleg.
• Haureu d’utilitzar el gestor de la base de dades de Catalan Films & TV www.catalanfilmsdb.cat per introduir tota la informació necessària de la vostra producció que voleu que aparegui al catàleg.

En cas d'incompliment de les condicions necessàries, Catalan Films & TV es reserva el dret a no incloure les dades al catàleg electrònic.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat