Notícies

Oberta la convocatòria per formar part del XI Jurat Carnet Jove del Festival de Sitges

juratjovesitges

Es busquen joves, interessats en el cinema per formar part d'un dels jurats del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Cinc persones joves interessades en la crítica cinematogràfica seran seleccionades per integrar un dels jurats oficials d’un dels festivals més prestigiosos. Aquest jurat atorga el Premi Jurat Carnet Jove a la Millor Pel·lícula de la Secció Oficial Fantàstic i el Premi Jurat Carnet Jove a la Millor Pel·lícula de la Secció Midnight X-Treme, secció del Festival que conté les pel·lícules de gènere de terror amb esperit més independent.

L’objectiu de L’XI Jurat Carnet Jove de Sitges 2015Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és professionalitzar la crítica cinematogràfica i donar l’oportunitat a cinc persones joves interessades en aquest camp o bé en el món del cinema en general perquè puguin formar part d’un jurat oficial d’un dels festivals més prestigiosos de cinema i el primer dins el gènere fantàstic.

Un cop tancada la convocatòria es farà una valoració de tota la informació presentada per cadascuna de les persones candidates i es seleccionaran set finalistes, entre els quals, després de fer-ne una valoració personal a través d’entrevistes, es triaran finalment els cinc integrants del Jurat i dues reserves.

Podeu consultar tota la informació sobre la convocatòria a les bases. El termini per inscriure candidatures finalitza l'1 de juliol.

+ info: Jurat Carnet Jove – Festival de Sitges

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat