Notícies

Mor l'actriu Àngels Poch

Durant el transcurs de la matinada de dimarts 17 de març ens ha deixat, als 66 anys i víctima d’un càncer, la gran actriu de teatre, cinema i televisió Àngels Poch.

Àngels Poch (Terrassa, 1948 – Barcelona, 2015) havia actuat, al llarg de la seva carrera, en diverses sèries de televisió tan populars com Estació d’enllaç, La memòria dels cargols, Temps de silenci o Porca misèria. L’actriu vallesana, tanmateix, va ser especialment prolífica en l’àmbit teatral, actuant en obres d’autors tan diversos com Albert Camus, Anton Txékhov, Salvador Espriu o Molière, de la mà de directors com Pep Cruz, Lluís Homar o Oriol Broggi, entre d’altres.

També en cinema va fer algunes aparicions destacades. Pel·lícules com Platillos volantes (Óscar Aibar, 2003), Insensibles (Juan Carlos Medina, 2012) o Fènix 11·23 (Joel Joan, Sergi Lara, 2012) van comptar amb la seva presència i talent.

Des de l’Acadèmia del Cinema Català lamentem profundament la pèrdua i ens sumem al condol pel decés d’aquesta gran actriu catalana.

(Fotografia de David Ruano)

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat