Notícies

Els guanyadors dels VII Premis Gaudí a La Llotja del Camp Nou

El President del F.C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va convidar els guanyadors dels VII Premis Gaudí a veure el partit de la Copa del Rei Barça - Villareal que es va jugar a Barcelona el dimecres 11 de febrer a les 20:00h.

Els que van ser els grans afortunats de la nit de l’1 de febrer ho van tornar a ser en aquesta ocasió en poder gaudir del partit amb un resultat de 3-1 a favor dels blaugrana, des del millor seient possible: la Llotja presidencial del Camp Nou.

Van assistir-hi: la presidenta de l'ACC, Isona Passola, la directora, Montse Majench, el membre de la Junta de l'Acadèmia, Josep Maria Civit, el president del Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya, Camilo Tarrazón,  i els guanyadors: Lluís Altés i José Luís Montesinos (Premi Gaudí al Millor curtmetratge per El Corredor),  Josep Claret,  Lluís Rivera i Àlex Villagrasa (Premi Gaudí als Millors efectes espacials/digitals per [REC] 4: Apocalipsis), Albert Solé (Premi Gaudí al Millor documental per Gabor), i  Tono Folguera i Sergi Moreno (Premi Gaudí a la Millor pel·lícula en llengua no catalana per 10.000 KM).  

Durant la mitja part, els convidats es van fer una foto amb el President del F.C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, que va obsequiar l'Acadèmia una samarreta del Barça amb ‘VII Premis Gaudí’ al dors. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat