Notícies

Segona convocatòria de la beca de cinema documental ‘Vist per...’

El termini d’inscripció finalitza el 20 de març de 2015.  

S’obre la 2a convocatòria de la beca de cinema documental "Vist per...” que organitza Cineastes de Granollers de l'Associació Cultural de Granollers, conjuntament amb Granollers Audiovisual SL, Vallès Oriental Televisió i l'Arxiu Municipal de Granollers, amb l'objectiu d'impulsar les produccions de curtmetratges de no-ficció vinculades amb Granollers i el Vallès Oriental. 

El curtmetratge guanyador rebrà un ajut de 4.000 euros per dur a terme el projecte, tindrà dret a una jornada de gravació al plató del Centre Audiovisual de Roca Umbert, suport tècnic, i accés als documents de l'Arxiu Municipal de Granollers i de l'Arxiu Digital Audiovisual de Granollers. Els organitzadors també donaran suport en la gestió d'ajuts externs i recerca de patrocini. A més, el curtmetratge s'emetrà per Vallès Oriental Televisió.

Les propostes han de tenir una durada d'entre 15 i 25 minuts i s'han de presentar a les oficines de l'Associació Cultural de Granollers (Carrer Almogàvers 5, Granollers) abans del 20 de març de 2015

Al següent enllaç podeu trobar més informació i les bases complertes del concurs. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat