Notícies

El programa Divendres de TV3 dona tret de sortida a la travessa dels Premis Gaudí de TV3. La travessa de La Vanguardia ja és oberta. Participa-hi!

Xavi Coral des del plató de Divendres presenta les travesses dels premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, on donarà l'oportunitat als espectadors de guanyar passis dobles per anar gratis al cinema durant tot un mes.

Seguidament, Anna Boadas i el crític cinematogràfic Àlex Gorina, faràn un repàs de tots els nominats a la gala d'aquest any.

Més informació a partir del dilluns 26 de gener a les 16:40h en directe per TV3.

La Vanguardia proposa a tots els lectors el repte d’encertar les candidatures que el proper 1 de febrer resultaran premiades en les cinc categories següents: Millor pel·lícula, Millor pel·lícula en v.o. no catalana, Millor actor, Millor actriu i Millor director.

Entre tots els participants de la travessa sortegen 5 passis VIP dobles per veure totes les pel·lícules que s’estrenin durant l’any 2015, a qualsevol de les sales adherides, per gentilesa del Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya.

El termini per partidari arrenca el 23 de gener i finalitza l’1 de febrer a les 12:00h. La Vanguardia contactarà en els dies següents amb els guanyadors per correu electrònic per comunicar-los el premi i concretar detalls d'enviament.

Per emplenar la travessa feu ‘clic’ aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat