Notícies

Novetats sobre l’Observatori de la Producció Audiovisual

L'Observatori de la Producció Audiovisual (OPA) tanca l'any 2014 amb el dossier La indústria del cinema a Catalunya 2012-2013 que inclou dos nous informes que donen continuïtat al treball d’anàlisi dels diferents segments de la indústria audiovisual catalana.

L’OPA és un portal de la Universitat Pompeu Fabra destinat a oferir serveis d'estudi, documentació i debat sobre la dinàmica de la producció audiovisual i, en general, de tot el sector audiovisual.

El dos informes estan disponibles als següents enllaços: L’exhibició cinematogràfica a Catalunya 2012-2013 i Informe de la producció de cinema a Catalunya 2012-2013

Així mateix, també es poden consultar les ressenyes: Els incentius fiscals a l’audiovisual a França, Europa i el Canadà per Joan M. Corbella i El CAC publica l’Informe de l’audiovisual 2012-13 per Reinald Besalú.

Altres notícies que poden ser d’interès són: 10000 Kilòmetres i 365… tuits. Anàlisi de l’impacte de #10000KM i propostes per a una campanya efectiva a les xarxes socials per Frederic Guerrero-Solé i Per què els governs han de finançar la cultura (en homenatge a Jordi Savall) per Josep Gifreu.

Per a més informació sobre l’OPA, consulteu la seva nova pàgina web fent ‘clic’ aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat