Notícies

Quarta edició del Festival Internacional de Cine Nunes

El Festival, que va néixer en honor a Josep Maria Nunes i la seva forma d’entendre el cinema, arriba el dimecres 10 de desembre als Cinemes Girona de Barcelona i s’estén fins el dissabte 13.

Un any més, l’Associación Independiente para la Producción y Distribución Audiovisual (AIPDA) organitza el Festival Internacional de Cine Nunes amb la projecció de set llargmetratges, una taula rodona sobre cinema i l’entrega de premis. El film inaugural d’enguany és el documental Ànima, una vida poètica traïda per la tragèdia dirigida i escrita per Joan Frank Charansonnet i produïda per Dejavu Films. S.L. La projecció es du a terme després de la inauguració del festival a càrrec del director del festival Adolfo Quibus, el comitè d’Honor i el Jurat, el dimecres 10 a les 20:20h.

Altres projeccions que es poden veure són la catalana Gabor dirigida i escrita per Sebastián Alfie i produïda per Minimal Films amb el suport de l’ICAA i MEDIA Desenvolupament. Per a més informació sobre la programació i horaris consulteu el web del Festival.

Dissabte 13 a les 20:00h té lloc una taula rodona: Distribución del cine en el siglo XXI. Durant la clausura es durà a terme l’entrega de premis a les pel·lícules guanyadores i el Premi Nunes en reconeixement de la trajectòria de Julio Fernández al capdavant de la productora Filmax Entreteniment S.L.

Totes les sessions del festival són gratuïtes.

Per a més informació, feu ‘clic’ aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat