Notícies

Produccions catalanes als Cinemes Texas

La novetat de la setmana és10.000 km dirigida per Carlos Marqués-Marcet arriba als Cinemes Texas divendres 7 de novembre amb una doble sessió: a les 20:00h i 22:00h. Ha viatjat ja per mig món!

Ignasi M. de Ventura Pons i l’Endemà d’Isona Passola segueixen en cartellera cada dia fins a nou avís. Les produccions d’animació Floquet de Neu Pérez, el ratolí dels teus somnis es mantenen els diumenges.

10.000km, produïda per Lastor Media. S.L i Somos La Panda amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i TVE i el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i Media Desenvolupament, arriba als Texas.

A través d’un guió escrit pel director del llargmetratge, Carlos Marqués-Marcet, juntament amb Clara Roquet, 10.000 km ens endinsa en el món de l’Alexandra i el Sergi, una parella de Barcelona que vol tenir un fill just en el moment en què a l’Alexandra li arriba una oferta professional que no pot rebutjar: anar a treballar un any a Los Angeles. Tot confiant en la fortalesa de la seva relació, decideixen posposar els seus plans i afrontar el repte dels 10.000 km de distància que els separen.

Per a més informació sobre Ignasi M. de Ventura Pons, l'Endemà d'Isona Passola i les produccions d'animació Floquet de Neu i Pérez, el ratolí dels teus somnis, veure la notícia de la setmana passada.

En virtut del conveni signat entre l'Acadèmia del Cinema Català i els Cinemes Texas, els dies feiners, de dilluns a dijous, el preu de l'entrada és de 2€ pels acadèmics i acadèmiques, ensenyant el carnet a la taquilla. De divendres a diumenge, el preu és de 3€, el mateix per a tots els espectadors.

Per saber la resta de pel·lícules programades, , i les joies del Texas, les petites joies quasi oblidades, consulteu si us plau, la web dels Cinemes Texas.

CINEMES TEXAS

Carrer Bailèn 205, 08010 Barcelona
Projecció DIGITAL 2D
T +34 933487748 (informació cartellera)

•4 Sales equipades amb el millor so: Digital DTS i Dolby Digital.
•Sala 1: Néstor Almendros. Aforament: 186 butaques.
•Sala 2: Rovira Beleta. Aforament: 112 butaques.
•Sala 3: Bigas Luna. Aforament: 159 butaques.
•Sala 4: José Luis Guarner. Aforament: 83 butaques.
•Pàrquing: c/ Indústria, nº 9.
•Com arribar: Metro L4 ( Plaça Joanic ), L4 i L5 ( Verdaguer ).

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat