Notícies

Convocatòria SUNDANCE- Screenwriters Lab, Global Filmmaking i NHK International Filmmakers Award

L'Institut de Sundance amplia la data límit de la convocatòria per als cineastes catalans emergents amb projecte que vulguin presentar candidatura al 2015 Screenwriters Lab, Global Filmmaking Award i NHK International Filmmakers Award.

Festival: Sundance Film Festival
Lloc: Park City, Estats Units
Dates: del 22 de gener a 1 de febrer de 2015

Des del 1990 el Feature Film Program (FFP) recolza l'intercanvi i el diàleg entre cultures mitjançant la inclusió de projectes de cineastes internacionals com a part del seu programa. A través dels laboratoris, els programes anuals de premis per a cineastes internacionals i el suport continu del projecte per als becats, el programa FFP ha donat suport a cineastes de més de 70 països en el desenvolupament dels seus primer o segon llargmetratge.

Screenwriters Lab: Taller de cinc dies destinat a guionistes i directors/guionistes que es celebra uns dies abans del festival. Dóna l'oportunitat als guionistes i director/guionista independents a desenvolupar els seu primer o segon llargmetratge amb el suport de professionals consagrats en un ambient que fomenta la innovació i la creativitat a través de sessions one to one. Els directors no han d'haver dut a terme més d'un llargmetratge produït elegible. L'Institut Sundance ofereix viatge d'avió, allotjament.

Global Filmmaking Award: L'objectiu d'aquests premis és reconèixer als directors emergents. El premi es destina a donar suport a realitzadors independents de quatre regions diferents. Els cineastes seleccionats rebran un premi en metàl·lic i accés a assistir al festival de Sundance a través d'un programa de cinc dies que inclou reunions, projeccions i panells. Així mateix, el festival proporcionarà suport creatiu i estratègic que inclou l'oportunitat de participar en alguns dels tallers que organitza l'institut en guió, producció, direcció.

NHK Award: El premi és destinat a 1 realitzador emergent independent. El guanyador rebrà un premi en metàl·lic. A més, Sundance es compromet a treballar de prop amb els destinataris donant-los recolzament creatiu i ajut en la recerca de les seves opcions per al finançament i distribució dels projectes respectius.

En el següent enllaç trobareu els requisits de participació, els materials a presentar així com el recolzament econòmic de l'Institut.

Si esteu interessats en presentar la vostra candidatura, escriviu un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us facilitaran l'enllaç per inscriure-us i enviar el vostre material online. La data límit per presentar la candidatura a Sundance és el 15 d'octubre.

Via Catalan Films & TV.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat