Notícies

L'Institut de Sundance amplia la data límit de la convocatòria per als cineastes catalans emergents amb projecte que vulguin presentar candidatura al 2015 Screenwriters Lab, Global Filmmaking Award i NHK International Filmmakers Award.

Festival: Sundance Film Festival
Lloc: Park City, Estats Units
Dates: del 22 de gener a 1 de febrer de 2015

Des del 1990 el Feature Film Program (FFP) recolza l'intercanvi i el diàleg entre cultures mitjançant la inclusió de projectes de cineastes internacionals com a part del seu programa. A través dels laboratoris, els programes anuals de premis per a cineastes internacionals i el suport continu del projecte per als becats, el programa FFP ha donat suport a cineastes de més de 70 països en el desenvolupament dels seus primer o segon llargmetratge.

Screenwriters Lab: Taller de cinc dies destinat a guionistes i directors/guionistes que es celebra uns dies abans del festival. Dóna l'oportunitat als guionistes i director/guionista independents a desenvolupar els seu primer o segon llargmetratge amb el suport de professionals consagrats en un ambient que fomenta la innovació i la creativitat a través de sessions one to one. Els directors no han d'haver dut a terme més d'un llargmetratge produït elegible. L'Institut Sundance ofereix viatge d'avió, allotjament.

Global Filmmaking Award: L'objectiu d'aquests premis és reconèixer als directors emergents. El premi es destina a donar suport a realitzadors independents de quatre regions diferents. Els cineastes seleccionats rebran un premi en metàl·lic i accés a assistir al festival de Sundance a través d'un programa de cinc dies que inclou reunions, projeccions i panells. Així mateix, el festival proporcionarà suport creatiu i estratègic que inclou l'oportunitat de participar en alguns dels tallers que organitza l'institut en guió, producció, direcció.

NHK Award: El premi és destinat a 1 realitzador emergent independent. El guanyador rebrà un premi en metàl·lic. A més, Sundance es compromet a treballar de prop amb els destinataris donant-los recolzament creatiu i ajut en la recerca de les seves opcions per al finançament i distribució dels projectes respectius.

En el següent enllaç trobareu els requisits de participació, els materials a presentar així com el recolzament econòmic de l'Institut.

Si esteu interessats en presentar la vostra candidatura, escriviu un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us facilitaran l'enllaç per inscriure-us i enviar el vostre material online. La data límit per presentar la candidatura a Sundance és el 15 d'octubre.

Via Catalan Films & TV.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat