Notícies

Comença el rodatge 'Anomalous', un thriller sobrenatural rodat a Barcelona i Nova York

El 28 de juliol s'inicia a Barcelona la filmació d'aquesta coproducció de Visiona tv i Numérica Films. El repartiment l'encapçala Lluís Homar i suposa el debut com a realitzador de llargmetratges d'Hugo Stuven Casasnovas.

L'equip es traslladarà la primera quinzena d'agost a Nova York, per rodar les localitzacions exteriors a Brooklyn i Manhattan.

Anomalous compta amb la presència com a director de fotografia de Pablo Rosso, il·luminador i operador de càmera de les quatre pel • lícules que componen la popular saga Rec.

La pel·lícula, que ja compta amb pre-vendes als Estats Units i acords de distribució internacional, narra la misteriosa història d'un jove esquizofrènic que apareix mort en la seva banyera en estranyes circumstàncies.

Una jove policia intenta aclarir el cas analitzant els vídeos que el mateix mort va gravar durant la seva última setmana de vida per indicació del seu psiquiatre.

Acompanyen Lluís Homar (Eva, Los Pelayo) a la fitxa artística del film l'actriu i guionista Christy Escobar (Homegirls) i l'intèrpret hispà-nord-americà Julio Perillán, en el currículum destaquen pel·lícules com Viral o Fràgil.

El director de Anomalous va començar la seva carrera com a actor en diverses sèries televisives abans de decantar-se per l'escriptura i la direcció. És responsable de quatre premiats curtmetratges de ficció (El soterrani, Fil de malenconia, Stand by i Et mato ...") i també va codirigir Oncle Jess un curt documental sobre Jesús Franco, que va obtenir una nominació als Premis Goya.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat