Notícies

Mister Karton signa el guardó de Girona

Mister Karton, empresa creada per l'acadèmica Mireia Carles i Martín Carranza, disseny sostenible a base de cartró, creen el guardó del Girona Film Festival a base de cartró i fusta i amb molt bona acceptació per part dels organitzadors, la premsa i els assistents. 

Reinterpretar el concepte de premi sota la premissa del disseny sostenible va ser el punt de partida de Mister Karton que van rebre l'encàrrec per part del Girona Film Festival, celebrat a Girona del 15 al 19 de juliol de 2014.

Pel disseny del guardó van treballar estretament amb la dissenyadora gràfica del Festival prioritzant que guardés coherència amb la línia gràfica d'aquest i que fos original. Així és com va sorgir el guardó únic i creat exclusivament per a l'ocasió fet de la combinació de cartró i fusta.

La lleugeresa, la facilitat de manipulació i la possibilitat de personalització està fent que el cartró cada cop sigui un material més utilitzat en l'àmbit cinematogràfic. Mister Karton són ambaixadors i especialistes del material i la seva filosofia és crear disseny sostenible sense renunciar a una estètica cuidada i elegant.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat