Notícies

Taller de desenvolupament de projectes documentals, per Joan Gonzàlez

Memorimage, IX Festival Internacional de Cinema de Reus que tindrà lloc del 4 al 8 de novembre de 2014 proposa un taller pràctic dirigit a tots els productors i directors que tinguin un documental en fase de desenvolupament.


L'objectiu és proporcionar la metodologia i les eines adequades per a que els participants tinguin èxit en la producció i el desenvolupament de documentals. El taller es treballaran els projectes per convertir el tema en la millor pel•lícula possible a través de focalitzar la història, trobar el millor títol, construir el story line més atractiu, descobrir els millors personatges...

Aquest taller ha estat impartit en diversos festivals i trobades professionals com Festival de Sant Sebastián, Festival de Cartagena (Colòmbia), DocMontevideo (Uruguai), Surdocs (Xile), DocsBarcelona.

El Taller estarà impartit per Joan Gonzàlez, programador del Memorimage. Productor executiu, realitzador i muntador. Ha produït més de 150 documentals, alguns d'ells premiats a la Berlinale, seleccionats a festivals com l'INPUT o a Sundance. Altres documentals unitaris per televisió han estat els programes més vistos en Prime Time. Joan Gonzàlez va rebre el Premi EDN 2013 per la seva contribució al desenvolupament de la cultura documental al sud d'Europa. És el director del festival DocsBarcelona.

Taller de desenvolupament de projectes documentals

Quan: 8 de novembre de 2014 de 9.00 a 14.00
On: CIMIR Centre de la Imatge Mas Iglesias (C/Ramón Amigó, nº1 REUS)
Preu: 55€ (IVA inclòs) Inclou accés a totes les projeccions del festival.

La data d'inscripció límit és el 30 setembre

Les places són limitades. Es poden inscriure fins a 2 persones per projecte, la tarifa és per persona

Els projectes seleccionats es publicaran el 8 d'octubre.
Es poden inscriure observadors sense projecte.

Aquells interessats en participar, han d'escriure a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat