Notícies

Comença el rodatge de 'Vulcania'

S'inicia el rodatge de Vulcania, l'òpera prima de José Skaf.

Es tracta d'una coproducció d'Espanya, Suècia i França on hi participen Zentropa International Spain amb David Matamoros liderant la producció, Zentropa Vulcania AIE, Zentropa Sweden, vinculades la productora de Lars von Trier, i la companyia francesa Ran Entertainment. La pel·lícula compta, a més, amb la participació de Televisió Espanyola, Televisió de Catalunya i la col·laboració de l'ICAA, ICEC, Bmedia, Film Vast i Swedish Film Institute.

Sinopsi

Jonás, un dels habitants d'un misteriós poble perdut a la muntanya, comença a treballar al lloc més perillós de la farga. La feina en aquest lloc situat al nucli de la fàbrica li farà desenvolupar un sorprenent poder que tractarà d'amagar sigui com sigui. Jonás coneix a Marta, que sembla guardar un secret que l'intriga. Guiat per sentiments de culpa i venjança, Jonás dissenyarà un pla per descobrir què s'amaga rere els fonaments de la comunitat.

La pel·lícula Vulcania està dirigida per José Skaf, autor de nombrosos curtmetratge, a partir del guió de Diego Soto i protagonitzada per Miquel Fernández (Fin) i Aura Garrido (Stockholm). 

El rodatge ha començat a Tàrrega – Lleida i continua als Pirineus catalans.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat