Notícies

'Carn de neó' al Sala 33

El programa Sala 33 projecta aquest dijous 10 d'abril a les 22:45h la pel·lícula de Paco Cabezas Carn de neó.

El cineasta andalús Paco Cabezas va rodar l'any 2005 el curt Carn de neó. Uns anys més tard, el 2010, repetia experiència, però convertint-ho en un llargmetratge. El títol i l'essència eren els mateixos; el repte, més gran. Paco Cabezas va comptar amb el seu gran entusiasme i cares conegudes com Mario Casas, Macarena Gómez o Ángela Molina en el repartiment.

L'argument del film, d'entrada, resulta curiós: Ricky (Mario Casas) va a buscar la seva mare (Ángela Molina) a la sortida de la presó. Ella el va abandonar quan era petit. Tot i això, ell vol recuperar-la i per això li ofereix un prostíbul com a regal de benvinguda. Un local on passegen personatges dispars, curiosos i, a vegades, inquietants.

El mateix director explicava en una entrevista que "Carn de neó és una història de mala gent que porta mala vida, és adrenalínica i brutalment divertida". La realització de Cabezas està clarament influenciada per pel·lícules de factoria Hollywood. I és allà, a Los Angeles, on justament ha rodat el seu últim treball amb Nicolas Cage, Tokarev. Un thriller que li ha obert les portes al cine americà.

Paco Cabezas conversa de tot això amb Àlex Gorina al Sala 33 d'aquesta setmana.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat