Notícies

Making Of de la gravació de la BSO del curtmetratge 'Solo los fuertes sobreviven'

Manel Gil- Inglada, acadèmic i compositor de bandes sonores, comparteix el making of de la gravació del curtmetratge Solo los fuertes sobreviven, de Pablo Cadarso.

 Manel Gil-Inglada, actualment també immers en les bandes sonores de la pel·lícula d'animació Dixie y la rebelión zombie i La muerte dormida, ens presenta el making of de la gravació del curtmetratge Sólo los fuertes sobreviven, produït per Cadarso Films i Muma Producciones.

Sólo los fuertes sobreviven, escrit i dirigit per Pablo Cadarso, és un film autobiogràfic que reflexa una història d'amor. El personatge principal es veu immers en un mar de confusió i desolació després de l'abandonament de la seva parella i comença una etapa d'autodestrucció. Deixa la seva família, amics i carrera i fuig tan lluny com pot. Consumeix drogues i es fica en problemes amb policies i delinqüents, encara que el seu enemic principal serà ell mateix. L'esperança ve disfressada de rodamón, un personatge que intenta treure'l d'aquesta crisi i li dóna una gran lliçó sobre la vida.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat