Notícies

Dona'm cine - Concurs de curtmetratges

S'obre la convocatòria del II concurs de curtmetratges online Dona'm Cine.

Dona'm Cine és una plataforma cultural online de construccions col·lectives i de mirades feministes diverses. Una xarxa d'intercanvi a internet de materials audiovisuals fets per dones com una forma de distribució més democràtica i accessible. Aquesta plataforma virtual vol potenciar la visibilització de produccions audiovisuals que no tenen un espai als mitjans de comunicació tradicionals.

Dona'm Cine vol contribuir a teixir relacions, afinitats, vincles i aliances entre les resistències i les alternatives més justes, inclusives i solidàries que dia a dia transgredeixen - proposant una alternativa social i solidària- un sistema econòmic i social basat en la mercantilització de la vida, que només funciona generant noves formes d'explotació i violència, i que potencia uns determinats rols de gènere.

Dona'm Cine és una oportunitat per seguir documentant el nostre present, per escriure la nostra pròpia història des de les diversitats d'identitats socials, culturals, econòmiques, indígenes, territorials (àrees urbanes o rurals, del sud o del nord ), afectiu - sexuals , religioses o agnòstiques. És un instrument que permet mitjançant l'audiovisual donar veu a dones perquè relatin les seves pròpies realitats i les seves lluites des de la "pedagogia de la desobediència" per transformar pràctiques i valors patriarcals.

Es tracta d'un projecte audiovisual impulsat en les seves dues edicions per l'Associació Entrepobles i la productora Doble Banda. En aquesta segona edició el projecte compte amb la col·laboració d'Arç Cooperativa, Mujeres de Negro de Sevilla, Coop-57, l'Observatori del Deute en la Globalització, El Kinògraf, Educació per l'Acció Crítica, Cine Club Vilafranca i Món Comunicació amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Per a llegir les bases o inscriure'us al concurs consulteu el web de Dona'm Cine.

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat