Notícies

Aprovats els nous Estatuts de l'Acadèmia

El 28 d'octubre va tenir lloc l'Assemblea extraordinària de l'Acadèmia del Cinema Català on es van aprovar per unanimitat els nous Estatuts que regiran l'entitat així com el pressupost 2013-2014.

A la reunió, presidida per Isona Passola, es va donar la benvinguda als nous membres que s'han incorporat a l'Acadèmia des del passat mes d'abril (Carlos R. Ríos, Sílvia Bel, Mar Medí, Rosa Vergés, Daniel Hernández, Arnau Valls, Eduard Vallès, David Ciurana, Ventura Pons, Rosa Novell, Lolo Herrero, Andrea Puig i Nando Enero). També es va presentar la nova assessora jurídica de l'Acadèmia, Maria Teixidor Jufresa, i es va informar als acadèmics de les reunions mantingudes amb diferents institucions i de les línies de treball encetades per la nova Junta directiva en els primers sis mesos de govern per tal d'aconseguir recursos públics pel foment i la consolidació de la nostra cinematografia així com patrocinadors privats.

En un clima de cordialitat, els acadèmics van debatre i compartir les dificultats que travessa el sector audiovisual, dipositant confiança en la Junta perquè intervingui prop de les institucions per activar la producció i difusió cinematografica.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat