Notícies

El documental 'Planeta Blanc' participa en competició al Festival de Cine de Bogotà

El director del documental presentarà les projeccions del festival gràcies a la col·laboració de la Fundación Autor.

El documental Planeta Blanc, d'Aymar del Amo, és una producció de Zucre Films amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, l'ICEC, Fundació ONCE, Diputació de Barcelona, l'Institut d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, l'Obra Social "la Caixa", l'Institut Ramon Llull, l'Espai EART i Fundación Autor.

Planeta Blanc, amb el subtítol "El nostre Pol Sud", és un llargmetratge documental sobre la primera expedició de discapacitats que conquereix el Pol Sud seguint les darreres passes del mític explorador Ernest Shackleton. una història que ens parla sobre les capacitats, la solidaritat i la voluntat de superació humana.

Un documental que convida l'espectador a conquerir els seus reptes; a conquerir el seu propi Pol Sud.

Amb la participació especial del cantant Dani Macaco, qui ha composat la cançó principal del documental "La fragua del tiempo", el xef català Carles Gaig que va acompanyar l'expedició amb la seva cuina al punt més remot del món, i en Dani Acedo, membre de la banda DeLaFé y La Flores Azules, que n'ha realitzat la banda sonora original.

Planeta Blanc, es va projectar en el marc del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona 2013, estrenat als cinemes de Barcelona i exhibit per a Televisió de Catalunya dins del programa Sense Ficció, amb grans audiències.

Aymar del Amo viatjarà a Bogotà juntament amb d'altres productors i directors del país com Ventura Pons, Javier Rebollo, Ion Colar o Rafael Amargo.

LINK CLIP PROMOCIONAL

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat