Notícies

'Sala 33' comença nova temporada amb 'Biutiful'

El programa que dirigeix i presenta Àlex Gorina canvia el dia d'emissió al dijous. Eduard Fernández serà el convidat del primer programa de la temporada.

A partir de dijous 3 d'octubre, 'Sala 33' s'emetrà els dijous a la nit, després de 'Cinema 3'. A més, el programa deixa el plató i es desplaça als espais de creació dels convidats o bé a localitzacions emblemàtiques de la pel·lícula. Per començar la nova temporada, Àlex Gorina ha triat Biutiful (2010), una coproducció de la catalana Ikiru Films, dirigida pel mexicà Alejandro González Iñárritu, i candidata a dos premis Oscar de Hollywood.

Javier Bardem és Uxbal i porta el pes d'una pel·lícula que s'endinsa en la cara submergida de Barcelona: la de la immigració il·legal, el treball clandestí, les màfies i la malaltia, amb un punt esotèric. Eduard Fernández és el principal representant català del repartiment i interpreta el germà d'Uxbal, un personatge pel qual va optar al premi Goya al millor actor de repartiment. Fernández repassarà amb Àlex Gorina l'experiència de participar en una producció de l'envergadura de Biutiful en una terrassa del Raval de Barcelona, un dels escenaris on es desenvolupa l'acció de la pel·lícula.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat