Notícies

Anima't: la primera cimera de professionals de l'animació

Anima'T Sitges-Barcelona. 1st International Animation Industry Networking Summit tindrà lloc el proper 10 i 11 d'octubre a l'Arts Santa Mònica de Barcelona. Neix com una spin-off de la secció homònima del Festival de Sitges que té com objectiu ser un punt de trobada i d'intercanvi per als professionals del sector.

Anima'T Networking Summit comptarà cada any amb la presència d'un país convidat. En aquesta primera edició la cimera es focalitzarà en Irlanda, per tal de reforçar els vincles internacionals, promovent la coproducció, la promoció i la difusió de productes d'animació.

MEDIA Antena Catalunya serà present en aquesta primera edició de l'Anima'T organitzant dues master classes sobre animació irlandesa, tant de continguts i tendències com de models de finançament, a càrrec de Paul Young i Paul Cummins. La jornada tindrà lloc el proper 11 d'octubre de 2013, de 9h a 14:30h, al Centre d'Arts Santa Mònica.

Anima'T compta igualment amb el suport de la federació espanyola d'animació DIBOOS; ICEX; la federació de productors PROA; Catalan Films & TV – PROA i els ajuntaments de Barcelona i Sitges, donat que les jornades es celebraran entre les dues ciutats.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat