Notícies

El productor Carles Pastor llença Beodee, el cercador online de cinema més gran d’Espanya

"Beodee contribuirà, sens dubte, en la lluita contra la pirateria en oferir una alternativa segura, legal i a un preu assequible que s'ajusti a les necessitats de les milers de persones que ara estan descarregant-se pel·lícules de forma il·legal" –C. Pastor-.

El productor Carles Pastor ha llençat Beodee (www.beodee.com), que és el cercador online de llargmetratges, documentals, curtmetratges i sèries de televisió més gran d'Espanya en comptar amb més de 6.600 títols de partida, però amb la intenció de seguir incorporant-ne més. Es tracta d'una iniciativa pionera que neix amb el suport econòmic del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Aquest primer megacercador de l'audiovisual al nostre país abasta tota l'oferta legal disponible a la xarxa, perquè tots els continguts als quals es pot accedir procedeixen de plataformes legals. El cercador Beodee ha estat creat amb la finalitat de localitzar les opcions de continguts més competitives en concepte de qualitat i preu disponibles a Internet. El registre és totalment gratuït i només s'abona l'import corresponent al títol seleccionat en el moment de la seva adquisició. A cada resultat de cerca apareixen diverses alternatives de preu; d'aquesta manera l'usuari pot seleccionar l'oferta que més li convingui. Beodee funciona també com una xarxa social doncs l'usuari en registrar-se té la possibilitat de guardar, ordenar i compartir les seves preferències de pel·lícules al seu perfil.

En opinió del seu creador, Carles Pastor, "No pot ser que els productors de cinema estiguem agonitzant i s'estigui veient més cinema que mai en la història de la humanitat. Som un dels països més pirates del món, crec que el segon després de Xina. El problema del cinema espanyol és que és gairebé impossible rendibilitzar les pel·lícules que fem. D'una banda les majors han controlat i segueixen controlant el 80% de les sales, aquí ningú pot entrar més que les seves pel·lícules que arriben de Hollywood. En la resta, en el 20% de sales on podríem arribar al públic, estem competint amb les millors pel·lícules guanyadores de festivals per tot el món. A més és gairebé grotesc que una entrada d'una pel·lícula com a Avatar costi 7 euros i al costat estigui per exemple Bestezuelas que també costa 7 euros. És gairebé impossible competir. Beodee és el Megacercador de cinema i incentivarà la competència entre l'oferta legal per a que el públic tingui el preu més just."

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat