Notícies

Gran acollida dels primers capítols de "Les Coses Grans"

La festa d'inici d'emissió va aplegar 300 persones que van viure (i aplaudir) 'la palla' en primícia
La primera entrega ja acumula un total de 10.400 visites i el canal a youtube 19.000 visualitzacions en una setmana

Les Coses Grans, la sèrie online escrita, dirigida, produida i interpretada per Roger Coma, en només una setmana, ja acumula 10.400 visites pel primer capítol i 19.000 visualitzacions al canal de youtube a més de gran seguiment a les xarxes socials.
A www.lescosesgrans.com ja hi ha disponibles el primer i el segon capítol de la sèrie, demà dijous a partir de les 12.00 hi haurà el tercer.

La sèrie que es pot veure només per internet va començar la seva emissió la setmana passada amb una festa de presentació de la sèrie que va comptar amb l'assistència d'unes 300 persones a l'antiga fàbrica Damm. Si voleu, podeu consultar les fotografies de l'acte clicant aquí.

Les Coses Grans és una sèrie per internet sobre les coses petites de la vida tractades amb humor i mala hòstia terapèutica que s'emetrà íntegrament per internet a través del web www.lescosesgrans.com a partir del 19 de juny i la primera temporada consta de 8 capítols (dos capítols nous de menys de 10 minuts cada setmana).

A Les Coses Grans els actors són una parella, dos productors audiovisuals i una terapeuta gens convencional que interpreten històries molt quotidianes filtrades per una òptica irònica, neuròtica i absurda. A Les Coses Grans hi trobareu interpretacions realistes, allunyades del registre còmic de traç més gruixut habitual a moltes de les websèries actuals.

 

Podeu veure el primer i el segon episodi aquí:

www.lescosesgrans.com/la-palla/

www.lescosesgrans.com/la-fi-del-mon/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat