Notícies

‘Món petit’ segueix sumant premis internacionals

La pel·lícula catalana Món petit arribarà el proper 15 de març als cinemes amb un bon currículum. El film que explora la vida del jove Albert Casals i el seu èpic viatge fins a l'altra punta del món, sense diners i en cadira de rodes, ja ha estat premiat a l'IDFA d'Àmsterdam, el festival de documentals més prestigiós del món.

També ha obtingut reconeixements al Festival Internacional de Boulder (Colorado, EEUU), i aquest cap de setmana ha guanyat el premi de la joventut al ZagrebDox de Croàcia. A més, el film ha gaudit de l'entusiasme de la crítica internacional (The Hollywood Reporter), ha estat triada pel portal Jigsaw com una de les 10 millors pel·lícules de l'any i ha aconseguit grans elogis a les revistes Fotogramas i Cinemania.

La pel·lícula, dirigida per Marcel Barrena, guanyador del Gaudí a la Millor pel·lícula per a televisió  amb Quatre estacions, és una producció d’ Umibilcal Produccions, Corte y Confencción de Películas, Televisió de Catalunya, TVE, amb la col·laboració de Canal Plus i amb la representació comercial internacional de la cadena pública nord-americana PBS.

Podeu veure el tràiler de Món Petit al següent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=jeph4KlrvUE

 

Facebook: http://www.facebook.com/monpetitfilm

Twitter: https://twitter.com/MonPetitFilm

Web oficial: www.monpetitfilm.com

 

 

 

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat