Notícies

La pel·lícula catalana Món petit arribarà el proper 15 de març als cinemes amb un bon currículum. El film que explora la vida del jove Albert Casals i el seu èpic viatge fins a l'altra punta del món, sense diners i en cadira de rodes, ja ha estat premiat a l'IDFA d'Àmsterdam, el festival de documentals més prestigiós del món.

També ha obtingut reconeixements al Festival Internacional de Boulder (Colorado, EEUU), i aquest cap de setmana ha guanyat el premi de la joventut al ZagrebDox de Croàcia. A més, el film ha gaudit de l'entusiasme de la crítica internacional (The Hollywood Reporter), ha estat triada pel portal Jigsaw com una de les 10 millors pel·lícules de l'any i ha aconseguit grans elogis a les revistes Fotogramas i Cinemania.

La pel·lícula, dirigida per Marcel Barrena, guanyador del Gaudí a la Millor pel·lícula per a televisió  amb Quatre estacions, és una producció d’ Umibilcal Produccions, Corte y Confencción de Películas, Televisió de Catalunya, TVE, amb la col·laboració de Canal Plus i amb la representació comercial internacional de la cadena pública nord-americana PBS.

Podeu veure el tràiler de Món Petit al següent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=jeph4KlrvUE

 

Facebook: http://www.facebook.com/monpetitfilm

Twitter: https://twitter.com/MonPetitFilm

Web oficial: www.monpetitfilm.com

 

 

 

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat