Notícies

"Món Petit" premiada a l'IDFA d'Àmsterdam

La pel·lícula Món Petit ha començat la seva carrera per festivals de forma immillorable.

El documental sobre el viatge de l'Albert Casals sense diners i amb cadira de rodes va ser seleccionat al festival de documentals més important del món, l'IDFA d'Àmsterdam i el jurat del festival l'ha premiat.

Marcel Barrena, director guanyador del Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula per a TV l'any 2011 per “Quatre estacions”, va recollir el guardó del DocU a l'IDFA, així com la tercera posició al Premi del Públic, on hi competien els 300 millors documentals del món. Això suposa un gran èxit pel cinema català, que veu un cop més com una de les seves produccions es veu al voltant del món.
Món petit ha estat convidada a participar a festivals de primera línia i distribuïdores internacionals d'EEUU, Israel, Alemanya i Regne Unit ja s'han interessat en representar-la.

Les sis sessions que la pel·lícula va tenir a l'IDFA van penjar el cartell d'”entrades venudes” i el públic la va ovacionar en peu.

Món Petit s'estrenarà a Catalunya a la primavera de 2013; per tant la seva participació als Premis Gaudí podria ser l'any següent.

Tràiler:

https://www.youtube.com/watch?v=BwfwF2PrtX8

Twitter:
https://twitter.com/MonPetitFilm

Facebook:
http://www.facebook.com/monpetitfilm

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat