Estrenes

Àlex Lora debuta amb “Unicorns”, protagonitzada per Greta Fernández

El film s’estrena a sales el 30 de juny

L’acadèmic i resident de la Residència de guions de l’Acadèmia Àlex Lora firma el seu primer llargmetratge de ficció Unicorns, que ha coescrit amb Pilar Palomero, Marta Vivet i  Maria Minguez. Produït per l’acadèmica Valèrie Delpierre amb Miguel Molina, i protagonitzada per Greta Fernández, juntament amb les interpretacions de les acadèmiques Elena Martín, Nora Navas, i Pablo Molinero, Lídia Casanova i Alejandro Pau.

Unicorns explica la història de la Isa, una artista intel·ligent, guapa, jove i segura de si mateixa, que somnia en convertir-se en influencer. Feminista i poliamorosa, defensa la seva forma de vida, i quan el Guillem li demana que tinguin una relació exclusiva, ella s’hi nega i ho deixen. La Isa ha de tornar a casa de la seva mare, on es retroba amb un vell trauma que podria haver-la influït en el passat. Mentrestant, a la seva feina cool però precària en una agència de moda, la seva nova companya de treball, l’Abril, una reeixida influencer fotògrafa, està generant fascinació i dubtes professionals a la Isa. Totes les seves contradiccions sortiran a la llum quan el seu món es comenci a enfonsar.

Unicorns arriba a la gran pantalla el divendres 30 de juny, després de passar pel Festival de Cine de Màlaga, el D’A Film Festival i el FIC-CAT. 

Àlex Lora va ser un dels seleccionats a la primera convocatòria de la Residència de guions, amb el projecte Entre la pedra i el martell, coguionitzat amb Yousra Touri.

  

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat