Estrenes

Màfies i passats obscurs a “Entre la vida y la muerte”

El film, amb participació catalana, s’estrena el 14 de juliol

El 14 de juliol arriba a sales de tot el territori Entre la vida y la muerte, un thriller policíac escrit i dirigit per Giordano Gederlini amb l’actor Antonio de la Torre encapçalant el repartiment, amb Marine Vacth i Olivier Gourmet.

La trama gira al voltant de Leo Castaneda, un espanyol afincat a Bélgica lluny d’una vida passada que no vol recordar, mentre treballa com a conductor del metro. La seva nova vida es capgira quan una nit de servei presencia el suïcidi d’un jove, qui resulta el ser el seu fill Hugo de qui no en sabia res des de feia més de dos anys. En Leo inicia llavors una investigació que el portarà a descobrir la relació del seu fill amb una organització criminal i què el va portar a acabar així amb la seva vida. Sense adonar-se’n, però, una inspectora de policia segueix de prop les seves passes per esbrinar la seva identitat abans no sigui massa tard.

Entre la vida y la muerte és una coproducció a tres bandes, Catalunya-Bèlgica-França, amb la participació catalana de la mà de l’acadèmic Adrià Monés sota el segell de Fasten Films. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat