Estrenes

La Barcelona més transformista retratada a “Cantando en las azoteas”

El debut cinematogràfic d’Enric Ribes s’estrena l’1 de juliol

Després de la seva estrena al D’A Film Festival i al Sheffield DocFest, arriba a sales Cantando en las azoteas, el primer llargmetratge d’Enric Ribes on el cineasta rendeix un homenatge al barri del Raval a través de l’últim transformista del barri, Gilda Love/Eduardo, qui malda per sobreviure en una pensió mentre intenta seguir actuant als escenaris.

Amb aquest documental, Enric Ribes vol retratar la dignitat i la resistència del món del transformisme, un estil de vida que va trobar en el Raval dels anys 70 i 80 el seu màxim esplendor. Ribes ja havia retratat la figura de Gilda en el seu curtmetratge homònim l’any 2017, però en aquesta ocasió aprofundeix en el vincle que crea amb la Chloe, una nena de dos anys a qui ha de cuidar i a qui descobrirà el seu barri a través de les històries més fascinants. Amb la Chloe i la seva mare Hanna, la Gilda Love/Eduardo trobarà l’oportunitat de formar la família que mai ha tingut.

Cantando en las azoteas és una producció de l’acadèmica Valérie Delpierre (Inicia Films) i es podrà veure a la gran pantalla a partir de l’1 de juliol.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat