Estrenes

La nova ficció d’Anna M. Bofarull s’estrena l’1 de juliol

Després de participar al Festival de Màlaga, al BCN Film Festival i, més recentment, al FIC-CAT, on es va coronar amb el Premi al Millor llargmetratge i amb el Premi de la crítica, Sinjar, el tercer llargmetratge de l’acadèmica Anna M. Bofarull, es podrà veure a la gran pantalla a partir de l’1 de juliol.

La pel·lícula és una ficció basada en històries reals de tres dones que lluiten per les seves vides i la dels seus éssers estimats després que Estat Islàmic hagi envaït Sinjar, la regió situada a la frontera entre l’Iraq i Síria. L’actriu i acadèmica Nora Navas protagonitza un dels tres relats que conformen la història, interpretant el paper d’una mare que viu a Barcelona i que emprèn una recerca desesperada per recuperar el seu fill que ha fugit de casa sense deixar rastre. L’actriu Halima Ilter interpreta la Hadia, una mare que viu esclavitzada a Síria amb els seus tres fills, i Iman Ido Koro encarna l’Arjin, una dona que aconsegueix escapar-se del seu captiveri i, en el seu intent de tornar a casa, s’uneix a les milícies kurdes.

Rodada a mig camí entre Barcelona i l’Orient Mitjà, Sinjar és una producció de KaBoGa, la productora de la mateixa directora.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat