Estrenes

“Dos”, de Mar Targarona, arriba a sales el 23 de juliol

Un thriller asfixiant amb Pablo Derqui i Marina Gatell

Després de la seva premiere al Zonazine del Festival de Málaga 2021, aquest 23 de juliol arriba a les sales la nova pel·lícula de la catalana Mar Targarona, Dos, protagonitzada per Pablo Derqui (La catedral del Mar, Maria (y los demás), La vampira de Barcelona) i Marina Gatell (Pa Negre, Rastres de sàndal). 

Signen el guió de Dos Cuca Canals, Christian Molina i Mike Hostench amb una premissa radical que arrenca amb un home (David) i una dona (Sara) desconeguts entre si que es desperten dins una misteriosa habitació nuus i cosits salvatgement pel ventre. No recorden com han arribat allà i hauran de confiar l’un amb l’altre per desxifrar el misteri, encara que això impliqui compartir els seus secrets més íntims. 

Mar Targarona és directora, actriu i productora executiva de Rodar y Rodar, empresa productora de Dos. Aquest és el seu quart llargmetratge com a directora després de Mor, vida meva (1995), Secuestro (2015) i El fotógrafo de Mauthausen (2017).

A Barcelona, Dos es podrà veure als Cinemes Girona, als Cinemes Verdi, a Filmax Gran Via (l'Hospitalet) i al Cinema Imperial (Sabadell). A Lleida, es podrà veure a Screenbox Lleida Funatic.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat