Estrenes

S’estrena a sales “Mía y Moi”, el debut cinematogràfic de Borja de la Vega

Protagonitzada per Bruna Cusí, Ricardo Gómez, Eneko Sagardoy i Joe Manjón, el film arriba als cines el 21 de maig

Mía y Moi, la primera pel·lícula dirigida pel català Borja de la Vega, arriba aquest divendres 21 de maig als cinemes després del seu pas al Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona.

La pel·lícula, produïda per Toned Media, Paciencia y Barajar i FTFcam, és un drama intimista de dos germans - Mía (Bruna Cusí) i Moi (Ricardo Gómez) - que per recuperar-se de la mort de la seva mare decideixen refugiar-se en una antiga casa familiar enmig del no-res. Els acompanya en Biel (Eneko Sagardoy), la parella de Moi, i més tard s’hi uneix l’exparella de Mía, Mikel (Joe Manjón). Amb la seva arribada, però, la convivència aviat es veurà pertorbada i la tensió augmentarà fins a esclatar en un acte de conseqüències irreversibles.

De la Vega és codirector de Kuranda, empresa de representació d’actors i actrius, i Mía y Moi és el seu debut com a director en un llarg, després  d'haver escrit i dirigit les sèries Diarios de la webcam i 60.

A partir d'aquest divendres 21 de maig, és podrà veure a 11 sales catalanes: Cinemes Girona (Barcelona), Heron City (Barcelona), Yelmo Icaria (Barcelona), Balmes (Barcelona), Cinesa Parc Vallès (Terrassa), Funatic (Lleida), CineBaix (Sant Feliu), Can Castellet (Sant Boi), Ocine les Gavarres (Tarragona), Ocine Granollers (Granollers) i al cinema Alhambra (La Garriga).
 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat