Estrenes

Arriba als cinemes "No quiero perderte nunca"


És la segona pel·lícula d’Alejo Levis, on reflexiona sobre els vincles familiars i la culpa

Després de projectar-se al Festival de Cine Español de Málaga i al D’A Film Festival, la segona pel·lícula dirigida pel barcelonès Alejo Levis arribar aquest divendres a les sales de cinema. Es tracta d’un film que explora el sentiment de culpa davant d’una absència.

La Paula, protagonista de la història, és una noia amb una relació molt distant amb la seva mare. Quan rep la notícia de que s’ha escapat de la residència geriàtrica, comença a sentir la seva presència a la casa on la Paula ara viu amb la seva parella, i que havia estat la casa dels seus pares. Com el mateix director explica, es tracta d’una història de fantasmes, que es poden presentar de moltes maneres en funció dels nostres propis records i memòries.

La pel·lícula està protagonitzada per la Maria Ribera, que ha participat a pel·lícules com Any de Gràcia, del Ventura Pons, o Tres dies amb la família, de la Mar Coll, i completen el repartiment la Carla Torres i l’Aida Oset.

Alejo Levis és guionista, muntador, director i dramaturg, i va debutar en la direcció amb la seva òpera prima Todo parecía perfecto, estrenada al Festival de Málaga com a part de la Selecció Oficial.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat