Estrenes

“Vulcania” i “Tots els camins de Déu”, novetats als cinemes

estrenes 01032016

El primer divendres de març, dia 4, s’estrenen dues noves propostes de cinema català, les òperes primes Vulcania, de José Skaf, nominada al Premi Gaudí al Millor Actor Secundari (Andrés Herrera), i Tots els camins de Déu, de Gemma Ferraté.

Vulcania, dirigida per José Skaf, és una producció de Zentropa International Spain, Zentropa International Sweden AB, Zentropa Vulcania AIE i Ran Entertainment. Està escrita per Diego Soto i protagonitzada per Miquel Fernández, Aura Garrido i Ginés García Millán.

Sinopsi: Després de la mort accidental de la seva família, en Jonàs, un dels habitants d’un misteriós poble perdut a la muntanya, comença a treballar en el lloc més perillós de la fosa en torn a la qual gira la comunitat. El treball en aquest forat situat al nucli de la fàbrica li farà desenvolupar un sorprenent poder que tractarà d’ocultar a tota costa. Fins que coneix la Marta, que sembla amagar un secret que l’intriga. Guiat per sentiments de culpa i venjança, el Jonàs traçarà un pla per esbrinar què s’amaga als fonaments de la comunitat i com els líders han ocultat a la comunitat quelcom que tots desconeixen.

Tràiler:

 

Tots els camins de Déu està dirigida per Gemma Ferraté, produïda per Niu d’Indi i escrita per la mateixa directora juntament amb Eduard Sola. Protagonitzen Marc García Coté i Oriol Pla.

Sinopsi: Tots els camins de Déu és una evocació contemporània de Judes Iscariot fugit de la seva pròpia culpabilitat després de trair el seu millor amic. S’endinsa en un bosc i, perdut en si mateix, coneix un misteriós jove. El jove l’acompanyarà en el seu camí de penediment i penitència i l’ajudarà a bregar amb els seus sentiments, a entendre la seva culpa i enfrontar-se al que ha fet. Aquesta és la història dels tres últims dies d’un penedit.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat