Estrenes

"L'adopció" i "Game Over" arriben als cinemes

 estrenaAdopcioiGameOver

Dues produccions catalanes arriben als cinemes el 13 de novembre: El llargmetratge L'adopció i el documental Game Over.

L'adopció, dirigida per Daniela Fejerman i produïda per Messidor Films, Tornasol Films i Mistery Producciones, A.I.E.

La pel·lícula explica la història d'una parella espanyola que arriba a un país de l’Est per adoptar un nen. Però les coses no seran com s’imaginaven. Immersos en un entorn progressivament hostil, surten a la llum els conflictes latents entre ells. El somni amb què hi van arribar amenaça de convertir-se en un malson.

Tràiler:

 

Game over, documental dirigit per Alba Sotorra, produït per Loto Films, Promarfi Futuro 2010, Gaia Audiovisuals, Televisió de Catalunya, Televisión Española Dirk Manthey Film UG.

El documental es basa en el Djalal, que estava obsessionat amb els jocs de guerra abans de començar a caminar. Criat com a fill únic d'una família catalana de classe mitjana, els seus pares li van permetre tots els capricis. Tenia tot tipus d'armes de joguina per jugar a fer el soldat i, a mesura que creixia, els seus jocs s’anaven fent més i més sofisticats. Va començar a gravar-se a ell mateix en vídeo, recreant operacions militars, i a pujar-los a Youtube sota la identitat cibernètica de Lord_Sex, amb milers de seguidors. Seguint aquest somni fins a l'extrem, va anar a lluitar a l’Afganistan com a franctirador. Però a la guerra no hi ha tanta acció com a les pel·lícules... Djalal torna a casa dels seus pares desencantat, i s’adona que tot ha canviat. La crisi econòmica ha colpejat la família, i es veu obligat a prendre decisions. El joc ha acabat i Djalal haurà de trobar el seu propi lloc en el món real.

Tràiler:

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat