Estrenes

estrenaAdopcioiGameOver

Dues produccions catalanes arriben als cinemes el 13 de novembre: El llargmetratge L'adopció i el documental Game Over.

L'adopció, dirigida per Daniela Fejerman i produïda per Messidor Films, Tornasol Films i Mistery Producciones, A.I.E.

La pel·lícula explica la història d'una parella espanyola que arriba a un país de l’Est per adoptar un nen. Però les coses no seran com s’imaginaven. Immersos en un entorn progressivament hostil, surten a la llum els conflictes latents entre ells. El somni amb què hi van arribar amenaça de convertir-se en un malson.

Tràiler:

Game over, documental dirigit per Alba Sotorra, produït per Loto Films, Promarfi Futuro 2010, Gaia Audiovisuals, Televisió de Catalunya, Televisión Española i Dirk Manthey Film UG.

El documental es basa en el Djalal, que estava obsessionat amb els jocs de guerra abans de començar a caminar. Criat com a fill únic d'una família catalana de classe mitjana, els seus pares li van permetre tots els capricis. Tenia tot tipus d'armes de joguina per jugar a fer el soldat i, a mesura que creixia, els seus jocs s’anaven fent més i més sofisticats. Va començar a gravar-se a ell mateix en vídeo, recreant operacions militars, i a pujar-los a Youtube sota la identitat cibernètica de Lord_Sex, amb milers de seguidors. Seguint aquest somni fins a l'extrem, va anar a lluitar a l’Afganistan com a franctirador. Però a la guerra no hi ha tanta acció com a les pel·lícules... Djalal torna a casa dels seus pares desencantat, i s’adona que tot ha canviat. La crisi econòmica ha colpejat la família, i es veu obligat a prendre decisions. El joc ha acabat i Djalal haurà de trobar el seu propi lloc en el món real.

Tràiler:

banner inscripcionsgaudi2020 webacc

@academiacinecat