Estrenes

Estrenes del cinema català: entre maletes i aventures

Aquest divendres s’estrenen a les nostres pantalles Planeta Blanc i Comediants, amb el sol a la maleta, dos films que comparteixen una mateixa essència: el viatge.


Planeta Blanc d’Aymar del Amo, és un documental que narra la primera expedició de discapacitats que conquereix el Pol Sud seguint les passes del mític explorador Ernest Shackleton. Una història que parla de capacitats, solidaritat i voluntat de superació humana en què també hi participen el cantant Macaco, que ha creat el tema principal de la pel·lícula, el cuiner Carles Gaig i el músic Dani Acedo, membre del grup DeLaFé y Las Flores Azules.


Comediants, amb el sol a la maleta, és la primera pel·lícula del grup de teatre Comediants. El seu, és un viatge al passat. La pel·lícula es val d’elements típics de la companyia (ombres xines, marionetes, actors…) per transportar l’espectador a través de 40 anys d’èxits i també entrebancs. Una maleta plegada de moltes llums i algunes ombres, que carrega molts espectacles, aventures, i sobretot, molta vida.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat