Activitats Acadèmia

“Els encantats”, al Cicle Gaudí aquest mes de novembre

El film està protagonitzat per Laia Costa i dirigit per l’acadèmica Elena Trapé

Arriba el mes de novembre, i amb ell una nova pel·lícula al Cicle Gaudí. Els encantats, l’últim llargmetratge dirigit per l’acadèmica Elena Trapé, que ha escrit juntament amb Miguel Ibáñez, i ha estat produït per l’acadèmica Marta Ramírez i l’acadèmic Adolfo Blanco, estarà disponible a les 114 sales de la xarxa del Cicle Gaudí a tota Catalunya, Andorra i Madrid. 

Els encantats, és una de les pel·lícules candidates als XVI Premis Gaudí, i ha tingut recorregut en diferents festivals, entre ells, el Festival de Màlaga, on es va endur el premi a Millor guió. 

El film ens acosta a la realitat de la Irene, qui després de la seva recent separació s’enfronta per primera vegada a l’absència de la seva filla de quatre anys, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d’adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del Pirineu català on té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps que ha perdut. Però el poble, que en el passat va ser tan familiar, es presenta tan aclaparador com la seva nova vida i l’acaba forçant a enfrontar-se a les seves pors.

Elena Trapé és coneguda també per Les sdistàncies (2018), que va aconseguir el Gaudí a Millor pel·lícula; Blog (2010); o el documental Palabras, mapas, secretos y otras cosas (2015). 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat