Activitats Acadèmia

L’equip de ‘Suro’ ha inaugurat el nou cicle Converses de l’Acadèmia amb Fundación AISGE

Van assistir-hi els membres de l’equip Mikel Gurrea, Laura Rubirola, Vicky Luengo i Pol López

La Fundación AISGE i l'Acadèmia del Cinema Català van organitzar el passat 6 de març la primera taula rodona en el marc del cicle Converses de l'Acadèmia, a l’Espai Actua d’AISGE de Barcelona. Com ja és tradició, els films premiats en l’anterior edició dels Premis Gaudí en el terreny de la interpretació, conversen amb l’objectiu de reflexionar al voltant dels processos de càsting i el desenvolupament dels personatges una vegada escollit el repertori.

La primera sessió va ser al voltant del film Suro. La taula rodona la van formar Mikel Gurrea, director, guionista i Resident de l’Acadèmia, qui es va endur el Gaudí a Millor direcció novella; la productora i acadèmica Laura Rubirola; l’actriu i acadèmica Vicky Luengo, guardonada a Millor interpretació femenina; i l’actor Pol López, Millor interpretació masculina.

La xerrada la va moderar el periodista cultural Ismael Martín, qui va fer un recorregut cronològic tant dels aspectes de preparació dels càstings de tot el repertori, com del primer contacte amb el guió o la feina conjunta amb direcció per a la construcció dels personatges. Els assistents van compartir la seva experiència personal vinculada a la pel·lícula, i després van contestar a les preguntes del públic.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat