Activitats Acadèmia

L’Acadèmia organitza una taula rodona sobre la distribució del cinema català

El proper dia 10 d’octubre l’Acadèmia del Cinema Català, a través del Cicle Gaudí, organitza un panel sobre distribució en el marc del Festival de Sitges.

Sota el títol El públic ens està esperant? Estratègies, riscos i oportunitats de la distribució de cinema català, la taula rodona abordarà temes com les estratègies de promoció i distribució del cinema català, els riscos afegits que pot suposar distribuir un film de producció local o l’accés del públic a l’oferta cinematogràfica catalana. Tot plegat en el marc de la distribució de cinema europeu i posant la mirada en experiències d’altres països que ens poden servir de model.

Per fer-ho comptarem amb Gloria Bretones, Directora General de Begin Again, distribuïdora independent i agent de vendes amb un ampli catàleg català i europeu; Carlos Fernández, Productor i CEO de Filmax, una de les grans distribuïdores de cinema català; Manuel Palos, Director de Màrqueting i comunicació d’Avalon, distribuïdora de cinema independent amb una gran trajectòria i vincle amb la producció catalana, que compta en el seu catàleg – entre d’altres títols - amb la pel·lícula Alcarràs, Ós d’or de la Berlinale 2022; Pío Vernis, Director de negoci de Brutal Media; i Laia Aubia, Directora de l’Acadèmia del Cinema Català, que parlarà del Cicle Gaudí i del paper que té en la distribució del cinema de producció catalana a Catalunya.

La taula estarà moderada per Francesc Vilallonga, investigador i docent de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL i coordinador del Cinema Truffaut.

La xerrada tindrà lloc el dilluns 10 d’octubre a les 12.30h a la sala Llevant 1, de l’Hotel Meliá de Sitges. L’accés és gratuït però cal reservar prèviament l’entrada aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat