Activitats Acadèmia

Obrim les primeres comissions de treball de l'Acadèmia

Inscripcions obertes fins l’1 de setembre

L'Acadèmia del Cinema Català obre les primeres comissions de treball a les quals convida als seus socis i sòcies a participar. L'objectiu de les comissions és treballar en àmbits molt definits proposant accions concretes a la Junta. Les comissions tindran un caràcter consultiu i estaran formades per aquells acadèmics i acadèmiques que s'hi vulguin afegir, junt amb membres de la Junta i amb persones expertes en l'àmbit de treball que seran convidades a unir-s'hi. 

Les primeres comissions que s'obren són:

  • Comissió contra els abusos. Amb l'objectiu d'elaborar un decàleg de bones pràctiques i un protocol d'actuació per casos d'assetjament.
  • Comissió de memòria. Amb l'objectiu de proposar noms  per a les distincions honorífiques de i temes/objectius de les accions de recuperació de patrimoni cinematogràfic.
  • Comissió de recerca. Amb l'objectiu de crear sinèrgies Acadèmia - universitats per impulsar recerca en audiovisual català.
  • Comissió d'educació. Amb l'objectiu de preparar un pla de treball amb accions dirigides als organismes públics competents i activitats pròpies de l'Acadèmia que donin a l'educació audiovisual la rellevància que mereix a les aules. 

Aquells acadèmics i acadèmiques que vulguin formar part d'una d'aquestes comissions, han de comunicar-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del proper 1 de setembre.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat