Activitats Acadèmia

El Cicle Gaudí torna a les sales de cinema a partir del 18 de juny


El Cicle Gaudí reprèn la seva
activitat presencial amb la reobertura dels espais de projecció a més d’una trentena
de pobles i ciutats de tota Catalunya.

Des del 18 de juny i durant els mesos de juliol i agost, un total de 37 sales de les 55 que conformen la xarxa, reprenen les projeccions a les seves sales i places amb una programació especial d’estiu. Els títols escollits per reprendre el Cicle Gaudí presencial són La innocència, òpera prima de Lucía Alemany que estava programada pel passat mes de març, així com dos títols de reestrena que conformen un "pack d'estiu": Un monstre em ve a veure, de J.A. Bayona i Barcelona, nit d'estiu, de Dani de la Orden.

A la reobertura de les sales de projecció habituals se'ls afegeixen projeccions a l'aire lliure en el marc de festes majors i altres festivitats que tenen lloc durant l'estiu a tot el territori.

Les 18 sales restants arrencaran amb la programació el pròxim mes de setembre amb Madre i amb una programació intensiva, en molts casos de dos títols cada mes, fins acabar l’any.

En aquests moments l’equip del Cicle Gaudí està en converses amb diverses poblacions amb l’objectiu de portar cada mes una pel·lícula de producció catalana a molts més dels 55 pobles i ciutats de tota Catalunya que en aquests moments configuren la xarxa.

Com a alternativa al tancament generalitzat de les sales del territori, el passat mes d'abril l'Acadèmia del Cinema Català va engegar el Cicle Gaudí online, a través del qual el públic podia recuperar online títols programats anteriorment a les sales de la xarxa i tenia l'oportunitat de dialogar amb l'equip artístic dels films a través d'un Instagram Live al canal @academiacinecat. Davant de la bona acollida de la iniciativa, el Cicle Gaudí online seguirà oferint durant tot l’any aquesta cita mensual amb els directors/es, actors i actrius dels films programats a les sales, fent un pas més en la seva tasca d’apropar el cinema català al màxim de públic possible, de qualsevol punt de Catalunya i, en aquest cas, de la resta de l’estat.

Seguim sumant esforços i avançant per tal de fer créixer el públic al voltant del cinema català! 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat