Activitats Acadèmia

L'Acadèmia del Cinema Català convoca el 7è Premi Pepón Coromina


Fins l'11 de juny s’hi poden inscriure obres, accions o iniciatives en qualsevol format vinculades a la producció audiovisual catalana o realitzades per talent català 

L'Acadèmia del Cinema Català obre la convocatòria de la 7a edició del Premi Pepón Coromina, el guardó de l'Acadèmia destinat a reconèixer el risc, la innovació i la creativitat, en honor i reconeixement de la tasca duta a terme pel productor Pepón Coromina, que va contribuir de forma determinant a l'aparició de noves formes de llenguatge cinematogràfic i a la consolidació professional de cineastes i artistes que començaven les seves trajectòries. Amb una extensa filmografia concentrada en 10 anys (de 1977 a 1987), Pepón Coromina va produir, entre d'altres, Bilbao (1978), el debut de Bigas Luna; Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón (1980), la primera pel·lícula de Pedro Almodóvar; o Barcelona sud (1981), del recentment distingit com a Membre d’Honor de l’Acadèmia Jordi Cadena. 

Tal i com s'indica a les Bases, poden optar al guardó obres, accions o iniciatives vinculades a la producció audiovisual catalana estrenades, emeses o presentades durant el 2019; així com aportacions de talent català a produccions, obres audiovisuals o accions presentades durant el 2019 a Catalunya o a qualsevol indret del món. Les pel·lícules o professionals premiats a l'edició dels XII Premis Gaudí queden automàticament exclosos de la convocatòria.

La inscripció per optar al Premi s'ha de fer a través d'aquest formulari, que estarà disponible fins el proper 11 de juny, i fins el 12 de juny es podran presentar materials complementaris.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat