Activitats Acadèmia

Tu decideixes el Premi del Públic: vota la teva pel·lícula preferida de l'any i guanya un any de cinema gratuït!


L'Acadèmia del Cinema Català impulsa per tercer any consecutiu el Premi Especial del Públic a la Millor Pel·lícula, l'única distinció dels Premis Gaudí que concedeix el públic mitjançant el seu vot online

Des del dilluns 16 de desembre a les 15h, i fins el proper 17 de gener de 2020, estarà oberta la plataforma de votació online del Premi Especial del Públic des d'on es pot votar una de les 8 pel·lícules nominades a Millor pel·lícula (7 raons per fugir, El viatge de la Marta (Staff only), Els dies que vindran i La innocència) i a Millor pel·lícula en llengua no catalana (El Hoyo, La hija de un ladrón, Liberté i Ojos Negros). 

Els primers 300 participants rebran automàticament una subscripció de 30 dies a FilminCAT i entraran en el sorteig d'una entrada doble per poder assistir a la Gala dels XII Premis Gaudí, que tindrà lloc el diumenge 19 de gener de 2020 a Barcelona.

Tots els participants que emetin la seva votació dins del termini optaran a dos premis: una targeta VIP doble gentilesa del Gremi de Cinemes de Catalunya per anar al cinema durant un any des de la data d'expedició de la targeta, i una subscripció anual a FilminCAT, acompanyada d'una subscripció semestral a l'edició digital de La Vanguardia. Ambdós guanyadors seran premiats amb un lot de vins de la DO Catalunya.

La votació del Premi Especial del Públic estarà activa fins el proper 17 de gener de 2020 a les 12h a premidelpublic.premisgaudi.cat


El Premi Especial del Públic dels XII Premis Gaudí compta amb la col·laboració de:
GREMI DE CINEMES DE CATALUNYA - FILMINCAT - LA VANGUARDIA - D.O. CATALUNYA 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat