Activitats Acadèmia

Tornen les "Converses de l'Acadèmia", amb els nominats i nominades a Millor guió als XII Premis Gaudí


L'Acadèmia inaugura el cicle de taules rodones amb motiu dels XII Premis Gaudí amb els nominats i nominades a Millor guió

L'Acadèmia del Cinema Català, sota el segell de les "Converses de l'Acadèmia", continua amb la iniciativa inaugurada l'any passat d'organitzar trobades amb els nominats i nominades als Premis Gaudí, amb l'objectiu de ser un punt de trobada entre el públic i els professionals del cinema català. 

Aquest dijous 12 de desembre a les 18:30h tindrà lloc el primer diàleg, que en aquest cas serà amb els nominats i nominades a Millor guió als XII Premis Gaudí. La sessió tindrà lloc a la seu de l'SGAE a Barcelona i comptarà amb la participació de: 

  • Belén Funes i Marçal Cebrian, guionistes de La hija de un ladrón.
  • Clara Roquet i Coral Cruz, guionistes de Els dies que vindran
  • Laia Soler, guionista de La innocència.
  • Pedro Rivero i David Desola, guionistes de El Hoyo.

La taula rodona estarà moderada pel guionista Eduard Sola, membre de la Junta directiva de l'Acadèmia del Cinema Català i del GAC (Guionistes Associats de Catalunya). 

La sessió és oberta al públic amb confirmació prèvia escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins a completar aforament. Aquestes sessions són una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Fundació SGAE i, en el cas de la trobada amb guionistes, amb la col·laboració del GAC.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat