Activitats Acadèmia

"Litus" és la pel·lícula de desembre del Cicle Gaudí


La darrera pel·lícula de Dani de la Orden, protagonitzada per Quim Gutiérrez, es podrà veure a tota Catalunya al Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català que impulsa l'Acadèmia

Aquest mes de desembre la pel·lícula del Cicle Gaudí és Litus, el darrer film dirigit per Dani de la Orden i basat en una obra teatral de Marta Buchaca, que també signa l'adaptació a la gran pantalla. 

La pel·lícula, protagonitzada per Quim Gutiérrez, narra el retrobament d’un grup d’amics després de la mort d’un d’ells. El que havia de ser una trobada per parlar de l’amic difunt es converteix en una reunió explosiva en la que es descobriran els secrets més íntims i totes les emocions amagades durant anys. Completen el repartiment Belén Cuesta, Adrián Lastra, Miquel Fernández, Álex García i Marta Nieto.

El film es va estrenar a la secció oficial del Festival de Màlaga i va inaugurar el BCN Film Fest, i competeix com a candidata als XII Premis Gaudí en diverses categories, entre elles a Millor pel·lícula en llengua no catalana. 

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat