Activitats Acadèmia

"Me llamo Violeta" és la pel·lícula de novembre del Cicle Gaudí


Aquest mes de novembre el Cicle Gaudí presenta Me llamo Violeta una història en primera persona que ens parla d’identitat i de gènere i que ha fet un recorregut notable per festivals.

Ha viatjat al Festival de Málaga i al Festival Internacional de Cinema de San Sebastián, així com al DocsBarcelona, on es va endur el Premi del Públic i el Premi Amnistia Internacional Catalunya en reconeixement a la defensa que fa dels drets de les persones transgènere.

Als sis anys, l’Ignacio va dir als seus pares: “Sóc una nena, em dic Violeta”. A través de la història de la Violeta, dels seus pares, Nacho Vidal i Franceska Jaimes, i d’altres famílies com la de l’Alan Montoliu i joves transgènere, Me llamo Violeta en introdueix en la complexitat del procés que afronten aquestes persones i els desafiaments que es troben pel camí.

Les següents sales de la xarxa comptaran el mes de novembre amb la presència dels principals membres de l’equip de la pel·lícula per compartir reflexions i experiències al final de la projecció:

Dijous 21 novembre, 19.00h

Hospitalet de l’Infant: Centre Cultural Infant Pere

  • Juan Úbeda, productor
  • David Fernádez de Castro, codirector

Dijous 21 novembre, 20.30h

Berga: Teatre Patronat

  • Esther Albert (mare d’Alan Montoliu), protagonista de la pel·lícula

Diumenge 24 novembre 19.00h

Manlleu: Cinema Casal de Gràcia

  • Marc Parramón, codirector

Divendres 29 novembre 20.00

Martorell: Marc Parramón: Casa de Cultura de la Vila

Marc Parramón, codirector


 Més informació al web del Cicle Gaudí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat