Activitats Acadèmia

Prorrogada la recepció de projectes per al Premi Pepón Coromina

L’Acadèmia amplia el període d’inscripció fins al 31 de març del 2013. El Premi Pepón Coromina s’entregarà el proper juny, a la V Festa d’Estiu de l’ACC, i distingirà l’acció més creativa en l’àmbit del cinema català.

L’Acadèmia del Cinema Català ha allargat la data límit de presentació de propostes per a la primera edició del Premi Pepón Coromina, que tindrà lloc a finals de juny de l’any en curs, coincidint amb la cinquena edició de la Festa d’Estiu de l’ACC. El nou guardó que, com a homenatge, porta el nom de qui va ser un dels productors més revolucionaris dels anys 80, vol premiar els esforços més destacats d’innovació, creativitat i risc que es produeixin en l’àmbit del cinema català.

El Jurat, que es composarà de cinc persones, presidit honoríficament per Marta Molins, prendrà en consideració les produccions de cinema destinades a la difusió pública, de ficció o no-ficció, de qualsevol format, contingut, longitud, gènere o característiques de qualsevol tipus; les actuacions de professionals en les produccions esmentades anteriorment; les iniciatives destinades a la promoció i difusió de dites produccions, o a qualsevol altre aspecte de divulgació de la cultura cinematogràfica que es consideri especialment enriquidor en l’àmbit de Catalunya; així com els projectes i/o contribucions portats a la pràctica que el Jurat consideri que són dignes de ser destacats i susceptibles de ser reconeguts amb el Premi Pepón Coromina. Les accions premiables poden ser realitzades per persones o entitats catalanes o bé en col·laboració amb persones i/o entitats no catalanes o bé d’altres països. En qualsevol cas, però, han de tenir un repercussió significativa dins de l’àmbit català i que s’hagin produït al llarg de l’any natural anterior a la concessió.

Per a més informació consulteu les Bases que trobareu a la pàgina de l’Acadèmia  El formulari d’inscripció també està disponible al web de l’ACC. Si tenen qualsevol dubte, els postulants poden adreçar-se a la seu de l’Acadèmia del Cinema Català.

Recordeu que la data límit és el 31 de març.

 

 

 

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat